Degil itu comel
Tuan tanah berkata-kata

Guy's SILA SENTUH gamba saya kat bawah ni dan pilih apa korang nak



Celoteh Tuan Tanah Promote Milik Peribadi

Hye selamat datang ke blog saya ye :D


Talk to the girls



Jantung Hati

♥ Jantung hati ♥

♥ Daddy ♥

♥ Mummy ♥

♥ God ♥

♥ Kawan ♥

♥ Farah Idayu ♥

♥ La'aiba Natasha ♥

♥ Sazlin Safuan ♥

♥ Lukman Bin Muhammad ♥

♥ Dan Ini Saya ♥




Live My Life

ASSALAMUALAIKUM

Johnny , sekarang saya dah sambung belajar . Hmmmm saya belajar dekat POLITEKNIK PAHANG (POLISAS) . Hmmm nak tak nak akhirnya saya balik pahang jugak . Saya sedar , sejauh mana pun saya lari . Masalah tak akan selesai . Saya tetap dan msih rindukan awak :( Saya tahu sekarang awak pun ada kat pahang kan ? Sekarang awak cuti kan ? Betul tak ? Betul tak ? Haaa mcm mne saya tahu . Haaa saya tahu lahhh . Saya kan seorang STALKER yang hebat . Saya selalu stalk awak . Macam dah jadi hobi . Haha bila sy tgk gmba awak tiba-tiba saya tersenyum . Tapi lpas tu msti rasa sedih . Saya memang suka feeling . Bhahaha . Lukman , bila rindu sy selalu tgk gmba awak lama-lama lepas tu saya peluk erat fon saya sampai lahh saya tertido . Hmmmm sedih kan hidup saya nii ? Terlalu berharap -,- Terlalu percaya -,- Terlalu bongok pun ada jugak . Everything bad always goes to me kan ?