Degil itu comel
Tuan tanah berkata-kata

Guy's SILA SENTUH gamba saya kat bawah ni dan pilih apa korang nak



Celoteh Tuan Tanah Promote Milik Peribadi

Hye selamat datang ke blog saya ye :D


Talk to the girls



Jantung Hati

♥ Jantung hati ♥

♥ Daddy ♥

♥ Mummy ♥

♥ God ♥

♥ Kawan ♥

♥ Farah Idayu ♥

♥ La'aiba Natasha ♥

♥ Sazlin Safuan ♥

♥ Lukman Bin Muhammad ♥

♥ Dan Ini Saya ♥




My story starts here

Assalamualaikum

Heyyy quite long kan tak update . Dah bersawang pun blog nii . Haihhh okayy guys , now iza dah tak nak sakit-sakit hati lagi . Tak nak kecewa . Tak nak menangis or whatever yang tak penting tu . So , maybe now my story starts here . Dekat poli cerita kami bermula . Maybe now i found my destiny . Hahaha taklah kat poli tu actually is a destiny of a surveyer . Hahaha iza kan study bidang Ukur Tanah . Ehhh kejap-2 . Tahu tak iza dah makin gelap kot . Ya Allah tangan nii tak payah cakap lah memang gelap gila . Okayy tak lah gila but yelah kan . Muka pun dah berbelang . Hmmm buat kerja tengah panas kan . adat lah tu . Nasib student Ukur Tanah .

Ehhhhh , ni dah jauh dari topik ni . Okay , cerita dia macam ni . Kat poli ni banyak JENIS manusia yang iza jumpa . Jenis here bukan lelaki or perempuan tu . Bukan bukan . It's about ada yang hipokrit , talam dua muka , mulut lembik and so on . Tapi nak buat macam mana kan ? Adat lah , manusia diciptakan dengan pelbagai sifat . Am i right ? Okayy let's continue . Lepas beberapa minggu belajar kat situ iza dah nampak perangai masing masing . Baru minggu okayyy , belum masuk setahun dua lagi . Haihhhh it's really hurt bila orang yang kita percaya tu sebenar nya jenis cakap belakang . Kan ? Hmmm tapi takpelah tahan jelah . Sebab kita akan tetap bersama untuk 3tahun lg awak . Bukan 6bulan ni je .

But now iza dah nampak dah siapa yang okay dan tak okay dalam kelas ni .



Hmmm thank you guys
You've made me understand  now  :)